Händer grejer!

http://www.youtube.com/watch?v=rx2pzQOcTew&feature=share&list=PLtBTyAzF1nViMezXnfP71OEawY8DtlLLl

Nu har jag inte skrivit här på riktigt länge, det är för att jag bloggar ( inte så ofta där heller men i alla fall på www.maxhunt.eu !! )
Vi har precis kommit hem från Sverige! Vi vart inkallade från självaste Land Rover för att stå med våran överfeta bil vilket passade perfekt för Tullgarn är ju hemmaplan för min del och fick chansen att hänga med mina kära föräldrar och brorsor!! Samt träffa alla fina vänner som kom förbi på montern. Rätt kul att få stå där för Land Rover brukar vara relativt stränga med att bilarna ska vara 100% orginal och våran är ju typ 100% pimpad. Men vi fick fin respons där så det var kuuul!
Sen att Hauke fick sätta ansikte på alla dem som jag berättat om.
Att få hemmagjorda vildsvinshamburgare med god öl på kvällen av brorsan var bara pricken på iet.
Men det är ingen frid nu utan fullt ös körde vi mot Danmark igen för att vara på plats på möte i Hamburg i morgon! Det är spikat nu! Nästa vecka kör vi!!! Och vi tar båten direkt från Danmark till Norge för att hälsa på mormor, morfar och farmor och farfar för att sedan ta kustvägen upp till Nordkap, därifrån kör vi in i Finlad och genom Ryssland mot Kamchatka. I Mongoliet ser det ut som min kära vän Dorothea möter upp oss för 10 dagars äventyr på häst med nomaderna.

Nu är det också så att vi ska till Sydafrika igen i Januari och ha pilbågs seminarium där! Så håller jag min licens uppe också.
I november har vi också kunder i Kyrgyzstan p Ibex och Marcopolo så säg till om ni vill med 😉

Nu ska jag njuta av en dansk rågmacka med massa pålägg, precis som det ska vara här!

IMG_9945

IMG_9949

IMG_9955

IMG_9964

IMG_9952

Comments are closed.