Redo för Danmark

Lilleman växer så det knakar och blir på måndag hela 7 veckor! Är fortfarande lite uppe i vad för färg det var på dagens bajs ( Arns alltså.. ) istället för allt annat. 

Vi fick besök av Johann Louw i tisdags som kommer från Namibia och har självaste Land Rover Experience Africa. Så kul att få höra engelska med touch av afrikaans igen! Han kom med sjuka historier och höll just nu på att repa sig från att ha fått en elefant över sig.. inga konstigheter alls typ. 

Nu samlar vi krafter för på måndag bär det av till Danmark för bilen ska vara på plats på nordens största transport mässa för Hella. Får se hur Arn klarar sin första långa tur, eller det är väl mer hur jag klarar det hehe. stressadhysteriskmorsa.com 

Annars har Arn börjat le mer och mer och jollra, så gulligt. Han är skriker relativt lite förutom igår då han efter en tur till Arlanda med följd av en hel dags filmning blev rätt sur på kvällen och fick magknip så han skrek intensivt i ca 30 min vilket jag aldrig vart med om förut. Kan ha varit rotavirus vaccinet som han fick i tisdags också.  Han ska bara vänja sig med att va med överallt för att förberedas inför kommande jaktresor, som det ser ut nu blir det en hel del. 

Som vilken morsa som helst går jag runt och berättar hur fin Arn är ( han är ju världens finaste ) och mobilen har nu ca 3000 kort som består av Arn, Arn och lite mer Arn.

unnamedunnamed-3unnamed-2

Comments are closed.