New adventures, new times!

I Januari valde jag att följa med Hauke Bruhn som har Max Hunt och lämnade då Sydafrika bakom mig.
Mina år i Sydafrika har varit fantastiska och det har gjort att jag är mer än redo för att ge mig på nästa steg och utmaning. Detta är så mycket mer än bara jakt. Det jag har fått möjligheten till är att följa med Hauke på en livsresa. Vår destination är Kamchatka. Vi kommer köra genom Ryssland i den bil vi ska hämta i morgon. Vår Defender som kommer ta oss jorden runt. All tid går åt till förberedelser. Igår tränade Hauke mig i offroad körnig, bilen var hans Discovery som iprincip är omjölig att köra fast med och näst intill självstyrd när det kommer till offroad men vem fastande i backen så vi fick vincha upp oss? Jajjemen, me, myself and I .. Övning ger mästare.
Vi befinner oss i både Danmark och Tyskland, mest åkandes på vägarna. Det är föredrag, möten, meckning, träning, packning osv, resan kommer börja inom någon månad.
Ni kommer kunna följa oss i olika medier så stay tuned.

IMG_7172
IMG_9435

IMG_9390

IMG_9325
IMG_9285

4 Comments on “New adventures, new times!

  1. Spännande, spännande! Lycka till med allt! :-)

    • Tack Mona!

  2. Hallå där köp blåbär jag saknar dig! Hur mår du och var befinner du dig? MAILA!!!!

    • ANDREAAA! jAG mailar så fort som !!!