Red Solo Cup!

Ja, Red solo cup är precis den låten som finns i mitt huvud nu. En riktigt idiotisk låt som på något vis ändå lyckats gilda in på min spotify lista och spelas lite då och då bara för att påminna om hur dum den där. Red solo cup isn’t just a cup, its a friend! Mycket viktigt! ( har umgåtts med allt för många amerikanare! )

Jag håller på att förbereda mig som sjutton för att fara hem till ett vinterland i morgon. woaaa! Har varit övertaggad rätt länge nu. Nu är det även klart att den 21 januari far jag till USA för 3 veckors marknadsförings resa!!! Jag ska få vara med på alla stora jakt shower med Mike och Rob. Bland annat Reno showen och den i Seattle. Hur kul är inte det då?! Ena mässan är en 10 dagars mässa och där skall jag representera Hunt The Sun själv med gänget från Best Of The West tv killarna då Mike och Rob flyger runt på andra ställen. Jag fattar inte att jag får dessa möjligheterna. Helt otroligt. En vecka skall garanterat spenderas i NYC. Sedan flyger jag till Sverige igen för att senare återvända hem ( SA ) när jakt säsongen drar igång igen. Det känns mer och mer som mitt hem. Mitt liv. Eller det är ju det. Sverige är också mitt hem. Inte illa att ha två va.

Det är lite typiskt att jag åker nu då jag skulle behöva åka med Mike till Namibia nästa vecka för att checka våra nya marker och lodge där. Jag kan inte hinna med allt. Så är det bara som gamle Gregor sa. Jag och Mike hade intervju med en ny grabb som vill komma och vara med i vårt team. Niels är hans namn. En riktig Boer med den två tonade skjortan och gilbert shorts. Han var otroligt trevlig och kommer nog passa utmärkt på farmen. Så han får en fin start med att ta min plats till Namibia. 

Jag lyckades kracha Natalies bil igår också.. Tur för mig att försäkringen täcker, mindre tur att de måste vänta till januari innan de får den fixad. Och jag bara sticker i morgon. Känns ju inte bra alls.. jag var såååå nära på att skjuta mig själv. Förra året innan jag drog backade jag på ena av deras stora krukor som gick i tusen bitar. Jag lyckades köpa en ny innan jag for till Sverige i alla fall. Så kom jag tillbaka och får se att den nya krukan var helt kras den med. Jag frågade Natalie vad som hänt med krukan. Hon brast ut i ett stort skratt och pekade på Mike. Han hade tumlat över krukan själv. Vet inte hur han lyckats men det gjorde han. Så jag åkte och köpte fiberglas för  att ordna den , afrika händig som jag blivit. Interna skämtet i huset är ” mind the pot” Men i alla fall så är jag kanske inte sådär jätte poppis i huset just nu. En bil är ju lite värre en kruka liksom. Kayligh fyllde 7 år idag och blev super firad. När vi var ute och åt så träffade jag Wally som är killen jag gjorde proven med för att få vapen licens. Han sa att han hade försökt få tag i mig då de kanske hade en lösning med mitt Sydafrikanska ID nummer som jag måste ha för allt skall vara lagligt. Så goda nyheter, håller tummarna att vi fått till något tills jag återvänder. För då ska jag jaga!!! Inget snack om saken.

I dag ska jag spendera dagen med att säga adjö till mina kära vänner på ridklubben och lite andra ställen. I morgon har jag råkat skriva upp mig för ett halv maraton så upp tidigt för att springa det, sen hoppa på flyget till Johannesburg där jag har ett möte med Shaun för att diskutera lite jobb, ska bli spännande och se vad det kan vara! Sedan hoppa på flyget till Istanbul på kvällskvisten för att möta upp tre turkar som eventuellt skall komma över och jaga ( skoja.. mellan landar bara lite.. försökte låta lite väl busy där va hehe, humorn är på topp ) 

i morse vaknade jag förresten med sådant där flyg skydd man har när man sover för att det ska bli mörkt. Jag har inte en blekaste aning om var jag hittade den eller hur den hamnade på mitt huvud.. måste ha gått i sömnen på något vis. Lite panik jag fick av att ha något för ögonen. månen var dock väldigt stark och har blivit så känslig för ljus på sista tiden.

Har fått reda på att Best of the West gänget ska ha två skjutskolor med oss i juli!! Riktigt kul!! Det innebär att två stora gäng från USA kommer över och lär sig mer om long range shooting. Spännande spännande. 

Kommer precis hem från Kimberley Equestrian Club. Har ridit lite hästar. Gus hade stått i 2 veckor så hade en fight med bockningar och jag vet inte vad men han blev fin sen. Jag kommer dock inte kunna gå  i morgon och jag som ska upp 5.00 och springa 21 km.. veeery nice. Får se hur långt jag kommer. Vart bjuden på två savannor innan jag for hem igen. Jag som knapt druckit sen prohunter kursen .. savanna dry. ” dry.. but you can drink it” som jag sagt på repeat nu. De är underbart goda men tjongar som champagne i huvudet. 

Jaja, lite ointressanta saker jag har att säga nu—Uppdaterar mer sen. 

Cio ! 

Slänger med lite bilder bha för att.. 

Fick med mig Megans favorit teddy förra gången jag flög hem. Han fick eget säte i flyget o allt. 

IMG_3415Standard mat future life ,pineapple och kaffe alla Ragnhild P1020661Kaffe på favvo hänget Mugg & Bean P1020680Så här stora ikea påsar hade jag under ögonen när jag äntligen landat i JHB efter en låååång onice flygresaIMG_3735¨

Best of the west crw! 432241_10151436652422013_2116820501_n486397_263174697126145_494134366_nIMG_0451

Comments are closed.